Aromatherapie, een heuse wetenschap!

Cursus
aromaten
Datum: 22 juni 2019 09:30 - 17:00

Stad: Hasselt

Rita Van Parys, apotheker, aromatoloog, Clinical Aromatherapist (UK) heeft een passie voor natuurlijke geneeswijzen en in het bijzonder voor aromatherapie.  Kennis hierover vergaren en deze doorgeven ziet zij als haar missie.  Essentiële oliën zijn nl zeer complex en krachtig wat maakt dat ze op een juiste manier moeten gebruikt worden voor een maximale doeltreffendheid en optimale veiligheid. Aromatherapie is alles behalve zweverig, het is een heuse wetenschap. Vandaar ons initiatief om rond dit thema een cursus te organiseren!

Stap voor stap maakt Rita ons wegwijs in deze wetenschap. Ze deelt haar kennis  en vertaalt ook de wetenschap in de praktijk. Na het volgen van onze 5-daagse cursus hebben de essentiële oliën geen geheimen meer … of toch een heel pak minder… want aromatherapie is een wetenschap in volle ontwikkeling en we leren elke dag bij.
Leer je mee?

Parkeren kan enkel op de parking. Een klein stukje wandelen brengt je bij de Tuiltermolen.


Kostprijs: 625 euro  (= 125 €/persoon/per les), het aantal deelnemers is beperkt tot 20 personen.

Inschrijven: voor 31 december 2018 door:
- mail naar 
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. met vermelding van naam/namen van de inschrijver(s) EN
- overschrijving van het inschrijvingsgeld met vermelding van naam/namen van de inschrijver(s) op rekeningnummer BE82 0689 0965 0768 van het Kruidenkenniscentrum Herkenrode. Je inschrijving is geldig zodra we je betaling hebben ontvangen.

Het Kruidenkenniscentrumteam
Voorzitter: Myriam Engelen
Teamleden: Greet Bas, Cindy Bex, Marina Cluysen, Mary T. Diaz, Nathalie Hermans, Ronny Nulens, Dominique Vreven, Eef Wouters

 

Adres
Zolderse Kiezel 220, 3511 Hasselt

 

Kaart


 

Alle datums


  • 22 juni 2019 09:30 - 17:00