Van Kruid tot Medicijn

Lezing
medicijn
Datum: 19 maart 2019 19:00 - 21:30

Stad: Hasselt

Deze keer hebben wij de Heer Yvan Diercksens van de firma Tilman uitgenodigd om ons uitleg te komen geven over de wetgeving en registratie van voedingssupplementen.

Ken jij bijvoorbeeld het exacte verschil tussen  ‘huis-, tuin- en keuken’ producten, voedingssupplementen en medicijnen? Welke zijn de stappen om te komen van een kruid tot een medicijn? En héél belangrijk: hoe herken je een goed product? Waar moet je op letten en aan welke voorwaarden moet dit voldoen? Tijdens deze lezing ‘Van Kruid tot Medicijn’ kom je hier alles over te weten.

Wil je ook op de hoogte zijn van deze nuttige informatie? Dan heten wij je van harte welkom op deze interessante lezing.               

Parkeren: alléén op de parking aan de straat a.u.b. Een klein stukje wandelen brengt je bij de Tuiltermolen.

Kostprijs: 12 euro per persoon (inclusief een Herkenrode thee).

Het aantal deelnemers is beperkt tot 60 personen.
Inschrijven kan voor 12 maart door:
- mail naar
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. met vermelding van naam/namen van de   inschrijver(s) EN
- overschrijving van het inschrijvingsgeld met vermelding van naam/namen van de  inschrijver(s) op rekeningnummer BE82 0689 0965 0768 van het Kruidenkenniscentrum Herkenrode. Je inschrijving is geldig zodra we je betaling hebben ontvangen.

 Het Kruidenkenniscentrumteam
Greet Bas, Marina Cluysen, Mary Diaz, Myriam Engelen, Nathalie Hermans, Ronny Nulens, Dominique Vreven, Eef Wouters

 

Adres
Zolderse Kiezel 220, 3511 Hasselt

 

Kaart


 

Alle datums


  • 19 maart 2019 19:00 - 21:30